مولوی صاحب محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی و اداری وزارت صحت عامه در جریان سفر خود به ولایت هرات از شفاخانه ولسوالی شیندند و مرکز صحی جامع پیشرفته زیرکوه بازدید به عمل آوردند

akbari_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۰:۲۹
مولوی صاحب محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی و اداری وزارت صحت عامه در جریان سفر خود به ولایت هرات از شفاخانه ولسوالی شیندند و مرکز صحی جامع پیشرفته زیرکوه بازدید به عمل آوردند

در این سفر در ضمن بازدید از عرضه خدمات صحی در این شفاخانه و مرکز صحی پیشرفته و همچنان عیادت از مریضان، وی  تاسیسات برقی تازه ایجاد شده در شفاخانه شیندند و مرکز صحی زیرکوه را نیز افتتاح نمودند.

قابل ذکر است که به تازه گی سیستم برق شفاخانه ولسوالی شیندند به ارزش 2.2 میلیون افغانی و سیستم برق مرکز صحی پیشرفته زیرکوه به ارزش 0.8 میلیون افغانی از سوی موسسه اداره و انکشاف صحت در ولایت هرات ایجاد شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۰
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مدیریت و اخلاق صحت‌عامه از سوی ریاست عمومی انستیتوت ملی صحت‌عامه برگزار شد

این ورکشاپ با اشتراک ۳۲ تن از کارمندان صحی و مدیریتی شفاخانه‌های ملی‌الشفاء، صد بستر دشت برچی و پنجاه بستر حضرت بلال برگزار گردید که هدف از برگزاری آن، ارتقای دانش، مهارت‌ها و ظرفیت‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۴۹
Background image

نظارت از چهار تأسیسات تولید نوشابه‌های غیرالکولی و پاپُر در ناحیه نهم شهر کابل

مسؤولان ریاست تحلیل خطر، سرویلانس مواد غذایی و تدوین معیارهای وزارت صحت عامه، چهار تأسیسات تولید محصولات نوشیدنی، نوشابه‌های غیرالکولی و پاپُر را در ناحیه نهم شهر کابل مورد نظارت قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۴۲
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت‌های سمنگان و لغمان نظارت صورت گرفت

مسؤولان نظارت و بررسی ریاست‌های صحت عامه ولایت‌های سمنگان و لغمان از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد غذایی نظارتش نمودند که در نتیجه آن، در ولایت سمنگان ۲۹ کارتن مواد خوراکی و در. . .

BACK TO NEWS