رئیس نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، به هدف نظارت از شفاخانه های دولتی و خصوصی به ولایت میدان وردگ سفر کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۴:۳۷
MOPH

داکتر کریم الله حلیمی رئیس نظارت و بررسی، در سفرش به ولایت میدان وردگ با رئيس صحت‌عامه این ولایت در مورد مشکلات و دست آوردهای سکتور صحی بحث و تبادل نظر نمودند.

بعد از این دیدار، از شماری مراکز صحی به هدف ارزیابی خدمات صحی نظارت صورت گرفت، که در آن به کارمندان صحی هدایت داده شد تا خدمات صحی بهتر را عرضه نموده و به بیماران داخل بستر نیز از ارایه خدمات صحی معیاری اطمینان داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۵:۳۳
Background image

برای واکسیناتوران ۱۶ ولسوالیولایت تخار  ۴۰ عراده موترسایکل توزیع شد

این موترسایکل‌ها از سوی ریاست صحت عامه ولایت تخار، با حمایت مالی اداره بین‌المللی یونیسف و مؤسسهٔ آغا خان، به هدف تسریع روند واکسیناسیون، رساندن واکسین‌ها به مناطق دوردست و جلوگیری از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۵۷
Background image

محترم معین غذا و ادویه، با مسوولان کارخانه های داخلی تولید ادویه دیدار کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، و تیم تخنیکی این معینیت، جهت حمایت بیشتر و رشد تولیدات داخلی با مسوولان کارخانه های بزرگ تولیدی ادویه کشور که دارای تصدیق نامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۹
Background image

در ولایت پکتیا حدود ۱۴۰۰ کیلوگرام ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته از بین برده شد

تیم‌های غذا و ادویه و نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیا، در ولسوالی ځاځي آریوب از ۶۹ تاسیسات ادویه‌فروشی و مواد خوراکی نظارت نمودند که در نتیجه، ۲۷۴ قلم ادویه و ۲۳۱ قلم مواد. . .

BACK TO NEWS