ورکشاپ آموزشی دو روزه تحت عنوان "رهنمود مدیریت مدغم سوء تغذیه حاد شدید" از طریق ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۲:۳۲
moph

هدف از برگزاری این برنامه بازبینی و نوسازی رهنمودها در این زمینه با در نظر گرفتن دستورالعمل های جدید سازمان صحی جهان و شرایط و عملکرد کشور است. تا تمام کارمندان صحی به خصوص ارائه دهندگان خدمات در این بخش بتوانند از آن بهره مند شوند.

داکتر حکمت الله معصومی، رییس تغذی‌عامه وزارت صحت‌عامه گفت: در نتیجۀ تلاش‌های تخنیکی و مسلکی تغذی‌عامه و تمام ادارات همکار، این رهنمود جدید برای خدمت رسانی بهتر به جامعه ارائه خواهد شد و در ساحه عمل به یک سند ارزشمند برای داکتران و مدیران برنامه‌ها در سراسر کشور تبدیل خواهد شد که می‌تواند برای تداوی افراد مصاب به سوء تغذیه شدید موثر و مناسب باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۳۳
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و کارخانه های تولیدی خوراکی در ولایت‌ خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت‌ صورت گرفت، در آن از ۳۷۹ مرکز صحی خصوصی، فروشگاه های مواد خوراکی و کار خانه های تولیدی شامل بود که در نتیجه آن، ۴۶۶. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۱۵
Background image

کار عملی پروژه سروی و ثبت مجدد دواخانه هـای کشور در مراسم ویژه یی افتتاح گردید

کار عملی این پروژه با اشترک محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، محترم الحاج مولوی حمد الله زاهد معین غذا و ادویه، رییسان این معینیت و نماینده گان ادارات مختلف مرکز و ولایات،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۵۹
Background image

روند اخذ امتحان، از کاندیدان واجد شرایط برای استخدام بست ها‌ی متخصصین و مسوولان بخش های مراقبت های جدی (ICU) برگزار شد

این برنامه از طرف پروژه مراقبت های جدی(ICU) ریاست عمومی طب معالجوی وزارت صحت عامه، با اشتر اک ۵۳ تن از کاندیدان، برای ولایت های تخار، قندهار، بلخ، لغمان، پکتیا، خوست، ننگرهار و لغمان. . .

BACK TO NEWS