برگزاری نشست به‌منظور تسریع روند ترمیم و حل مشکلات شفاخانه ملی و تخصصی الشفاء

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۹:۸
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، به منظور تسریع روند ترمیم و حل مشکلات شفاخانه ملی و تخصصی الشفاء، نشستی را با مسوولان ریاست‌های تدارکات، ساختمانی، طب معالجوی، مالی، نمایندگان شرکت انکشاف ملی و وزارت شهرسازی برگزار کرد.

در این نشست روی تسریع روند ترمیم، حل مشکلات موجود و رفع موانع در برابر تطبیق کارها بحث صورت گرفت. محترم معین عرضه خدمات صحی تأکید نمود که موانع موجود باید هرچه زودتر از میان برداشته شوند و روند ترمیم باید با شفافیت، سرعت و کیفیت لازم به پیش برده شود تا اعتماد مردم جلب و از خدمات صحی اطمینان حاصل شود.

همچنان، مسوولان مربوطه در مورد پیشرفت کارهای ترمیم و فعالیت‌های‌شان معلومات ارائه کردند و اطمینان دادند که روند ترمیم شفاخانه ملی و تخصصی الشفاء با کیفیت بلند و سرعت لازم تکمیل خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS