یک برنامه آموزشی دو‌ روزه برای هماهنگ‌کننده گان کمپاین پولیو در ولایت فراه برگزار شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۳:۴۸
MOPH

این برنامه آموزشی دو ‌روزه برای ۷۲ تن از هماهنگ‌کننده گان کمپاین پولیو، از سوی بخش معافیت کتلوی در تالار ریاست صحت‌عامه ولایت فراه، آغاز شد.

در مراسم افتتاح این برنامه، مولوی شیخ میر"صدام" رئیس صحت‌عامه ولایت فراه و نماینده گان سازمان صحی جهان و اداره یونیسف اشتراک داشتند.

رییس صحت‌عامه ولایت فراه گفت: "شما در مرحله عملی کمپاین پولیو نقش کلیدی دارید، زیرا رهبری تیم‌های تطبیقی به عهده شماست." 

همچنان او بر نظارت داومدار از فعالیت تیم‌ها، توزیع به‌موقع مواد و لوازم مورد نیاز، و فراهم‌سازی آموزش‌های لازم برای تطبیق مؤثر واکسین تأکید کرد تا این ویروس خطرناک به‌گونه کامل ریشه‌کن گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۲۰
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

شرکت های وارداتی مکلف اند که مواد غذایی، ادویه  و محصولات صحی را در ذخایر معیاری نگهداری کنند.. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

نشست بورد ملی بازنگری نوآوری‌های سکتور صحت از سوی  وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پالیسی و پلان، داکتر میرویس احمدزی رئیس اقتصاد و تمویل صحت، مشاوران مقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های ننگرهار و پروان با مؤسسه PUAMI قرارداد امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Premiere Urgence Aid Medical International (PUAMI) به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های ننگرهار و پروان، قراردادی را به ارزش ۲۷۱ هزار و ۷۷۴. . .

BACK TO NEWS