در ولایت پکتیا حدود ۱۴۰۰ کیلوگرام ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته از بین برده شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۹
MOPH

تیم‌های غذا و ادویه و نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیا، در ولسوالی ځاځي آریوب از ۶۹ تاسیسات ادویه‌فروشی و مواد خوراکی نظارت نمودند که در نتیجه، ۲۷۴ قلم ادویه و ۲۳۱ قلم مواد خوراکی تاریخ‌گذشته که مجموعاً وزن آن حدود ۱۴۰۰ کیلوگرام می‌شد، جمع‌آوری و در حضور مسوولان مربوطه از بین برده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۵:۱۲
Background image

نشست نوبتی ماهانه هماهنگی با رئیسان شفاخانه‌های مرکزی تحت رهبری محترم مولوی عبد‌الولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، برگزار شد

در این نشست، محترم مولوی عبد‌الولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی، داکتر وحدت الکوزی، رئیس عمومی طب معالجوی، داکتر امین‌الله مومند، رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی، و رؤسای شفاخانه‌های مرکزی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۵:۲
Background image

۴۵۰ کیلوگرام ادویه تاریخ‌گذشته و تقلبی در ولایت ننگرهار جمع‌آوری شد

مسؤولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ننگرهار، در نتیجه نظارت از تأسیسات دوایی در شهر جلال‌آباد، حدود ۴۵۰ کیلوگرام ادویه تاریخ‌گذشته و تقلبی را جمع‌آوری و به منظور از بین بردن، به محل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۴:۳۷
Background image

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت عامه و هیآت همراهش، از جریان امور ترمیماتی و ساختمانی شفاخانه الشفاء در کابل دیدار نمودند

در این دیدار، محترم معین مالی و اداری، بازسازی و آغاز خدمات شفاخانه الشفاء را از نیازهای مهم کشور دانسته و به مسوولان مربوطه در خصوص تکمیل هر چه زودتر امور ترمیماتی و ساختمانی این. . .

BACK TO NEWS