پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی جغتو ولایت میدان وردگ برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۴۴
MOPH

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۲۱ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل برخوردار بوده و ما از شرکتی که برنده می‌شود خواهان کار بهتر و دقیق به وقت و زمان آن مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه را خواهانیم، چون این پروژه عام المنفعه بوده و ما از جریان کار آن نظارت خواهیم کرد

از سوی‌هم، نماینده‌گان شرکت‌های ساختمانی تعهد سپردند که در صورت برنده شدن در این پروسه، امور ساخت‌وساز شفاخانه را مطابق معیارهای وزارت صحت‌عامه انجام دهند.

قابل یادآوری است که وزارت صحت‌عامه پلان اعمار شفاخانه‌های عمومی را در ۳۱۸ ولسوالی کشور دارد و کارهای تدارکاتی این پروسه جریان دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۴۰
Background image

یک ورکشاپ آموزشی هفت‌روزه به‌منظورارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، از سوی ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض برگزار گردید

در این برنامه آموزشی، ۹۰ تن از کارمندان صحی ولایات لوگر و میدان‌وردک اشتراک داشتند. در این ورکشاپ، موضوعاتی از جمله وقایه و کنترول امراض غیرساری، تشخیص مقدم، تداوی، ریفر بیماران به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۳۵
Background image

امضای قرارداد بیش از ۲۳ هزار دالری برای تقویت ظرفیت مدیریت بیماری شکر در شفاخانه حوزوی هرات

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت ظرفیت بخش کنترول و مدیریت بیماری شکر (دیابت) در شفاخانه حوزوی ولایت هرات، با مؤسسه Welfare Organization for Poverty Reduction and Advocacy (WOPRA) قرارداد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۱۹
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

اشخاصی که وسایل حمل و نقل دارند و جواز نامه مربوط را نداشته باشند، به هیچ صورت نمی توانند، مواد. . .

BACK TO NEWS