محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان،  با محترم دیمیتری ژیرنوف (Dmitry Zhirnov) سفیر کشور روسیه و هیأت همراه وی در دفتر کار خویش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۲۰
MOPH

در جریان این دیدار، در مورد تقویت و گسترش همکاری‌های دوجانبه در بخش صحت، آموزش و ارتقاء ظرفیت متخصصان افغان در بخش بیماری‌های سرطان و قلبی، فراهم‌سازی زمینه سفر هیأت افغان به کشور روسیه به‌منظور تبادل تجارب، واردات کوتاه‌مدت ادویه باکیفیت از روسیه به افغانستان با قیمت مناسب و سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران روسی در بخش تولید ادویه، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه ضمن خوش‌آمدید به هیأت روسی، بر همکاری‌های صحی دوجانبه تأکید نموده گفت:« افغانستان و روسیه روابط خوبی دارند و این روابط تأثیر مستقیم و مثبت بر سیستم صحی دارد و ما می‌خواهیم از تجارب شما در بخش صحت استفاده نماییم

از سوی‌هم، سفیر روسیه گفت: روسیه آماده همکاری با افغانستان در بخش صحت می‌باشد وی افزود که موضوعات ارتقاء کیفیت لابراتوارها و بلند بردن ظرفیت داکتران افغان را با مرکز شریک خواهد ساخت و برای سفر هیأت افغان به روسیه تلاش خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS