از روز جهانی مبارزه با بیماری توبر کلوز در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۸ - ۱۶:۵
از روز جهانی مبارزه با بیماری توبر کلوز در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

دوشنبه 8 حمل 1401

وزارت صحت‌عامه کشور از روز جهانی مبارزه با بیماری توبرکلوز تحت شعار " برای محو توبرکلوزسرمایه گذاری کنید، جان انسان ها را نجات دهید " در نشستی گرامی داشت به عمل آورد.

داکتر حبیب الله آخند زاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در این نشست گفت: نظر به آمار تخمینی سازمان صحی جهان سالانه حدود 75000 تن از هموطنان ما به به بیماری توبرکلوز در افغانستان مصاب گردیده که از میان حدود 11000 تن آنان جان های شان را ازدست می دهند.

معین عرضه خدمات صحی افزود، پروگرام ملی کنترول توبرکلوز وزارت صحت‌عامه در همکاری با همکاران بین المللی توانسته است حدود 50710 واقعه توبرکلوز را در سال گذشته کشف و تحت تداوی قرار دهد و این وزارت یکبار دیگر تجدید تعهد خود را در راستای محو مرض توبرکلوز (سل) و حصول اهداف جلسه سطح عالی مجمع عمومی ملل متحد UNHLM)) ابراز می نماید.

علاوه بر آن داکتر آخند زاده توسعه مراکز تشخیصیه و تداوی توبرکلوز به 852 مرکز صحی در سطح کشور، تقویه کنترول توبرکلوز در زندان ها، ایجاد لابراتوارهای کلچر و توسعه واردهای تداوی توبرکلوز مقاوم به ادویه در ولایات بزرگ، توزیع و نصب ماشین های جن اکسپرت در تمام ولایات، کشف 459 واقعه مقاوم به ادویه توبرکلوز و دیگر موارد را از جمله دستاورد های مهم وزارت صحت‌عامه در سال گذشته می داند.

از سوی هم داکتر اختر نماینده سازمان صحی جهان در افغانستان گفت: توبرکلوز هنوز به عنوان یک انتان کشنده در سطح جهان مطرح است و هر روز بیش از 4100 تن از اثر این بیماری در جهان جان های شان را از دست داده و 28000 تن دیگر به این بیماری مصاب می شوند.

داکتر اخترعلاوه نمود، ما وقتی می توانیم بیماری توبرکلوز را محو نماییم که با هم کار نموده و روی محو توبرکلوز با تمام شرکای مان دست به دست هم داده و برای محو آن سرمایه گذاری نماییم.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۴:۲۳
Background image

سلسله نظارت‌هایی که در مراکز صحی خصوصی در سراسر کشور آغاز شده بود، در مرکز کابل، به پایان رسید

این سلسله نظارت‌ها که تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه، توسط یک کمیتۀ باصلاحیت آغاز شده است.

هدف این نظارت‌ها بررسی حضور داکتران خارجی و داخلی، نرس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی علینگار  ولایت لغمان برگزار شد

این پروسه با حضور الحاج شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی مقام دفتر وزارت صحت‌عامه، نماینده‌گان ریاست تدارکات، مالی و حسابی، ریاست اداری و نماینده‌گان ۱۲ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۳
Background image

جلسه بورد التراسونوگرافی ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این جلسه با اشتراک اعضای محترم بورد التراسونو گرافی که هدف آن بررسی اسناد آموزشی التراسنوگرافی، مراکز آموزشی التراسنوگرافی و فعالیت مراکز غیر قانونی آموزش التراسنوگرافی بود دایر گردید. . .

BACK TO NEWS