از سکتور صحی خصوصی در ولایت سمنگان نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۳۹
moph

این نظارت از سوی مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در ولسوالی حضرت سلطان این ولایت انجام شد که در نتیجه، دو باب دواخانه و یک باب کلینیک به دلیل نداشتن جواز فعالیت، مسدود گردید.

همچنان در جریان این نظارت، ۲۷۴ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و خاطر از بین بردن، به گدام مرکزی این ولایت انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۳۲
Background image

از سکتور صحی خصوصی، هوتل‌ها، دکان‌های مواد خوراکی و کارخانه‌های تولیدی در ولایت خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت توسط مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه خوست انجام شد که در نتیجه آن، یک عمده‌فروشی ادویه و ۲۳ دواخانه به دلیل نبود فارمسیست مسدود شدند.

همچنان، ۱۶۵ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۳
Background image

۵۰ تُن ادویه، مواد خوراکی و لوازم طبی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت خوست از بین برده شد

این ادویه‌ها، مواد خوراکی و لوازم طبی توسط مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه خوست در ماه‌های عقرب، قوس، جدی و دلو از سکتور صحی خصوصی و دکان‌های مواد خوراکی جمع‌آوری شده بودند که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۴۳
Background image

از یک تعداد مراکز صحی خصوصی در ولایت تخار نظارت صورت گرفت

مسوولان مدیریت عمومی بررسی از تطبیق قوانین صحی ریاست صحت‌عامه ولایت تخار، از شفاخانه معالجوی ده بستر قطغن، کلینیک حمایه طفل و مادر افغان ترک در شهر تالقان و یک تعداد عمده فروشی های. . .

BACK TO NEWS