اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد!

rasooli_admin
MOPH

Publish Date

Closing Date

بدینوسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت صحت عامه در نظر دارد قرارداد تهیه و تدارک ادویه و مواد مصرفی طبی مورد ضرورت برنامه ملی کنترول سرطان برای سال مالی 1403 تحت ریفرینس نمبر MOPH/GDCM/NCCP/NCB/1403/G01 را با (شرکت دانیال تیک لمیتد) دارنده جواز نمبر (0101-19165) محل اصلی حصه سوم خیرخانه، هوتل پروان، ناحیه 11 مرکز کابل، کابل به قیمت مجموعی مبلغ 000,11,040 یازده ملیون و چهل هزار افغانی اعطا نماید.

اشخاص حقیقی و حکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند، می توانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی هفت روز تقویمی طور کتبی توأم با دلایل آن به ریاست تدارکات وزارت صحت عامه واقع { چهاراهی صحت عامه، وزارت صحت عامه ، ریاست تدارکات ، منزل اول } وفق حکم ماده پنجاهم قانون تدارکات ارائه نمایند.

این اطلاعیه به معنی عقد قرارداد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرارداد منعقد نخواهد شد.

داوطلبی های بیشتر

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۴:۴۰
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد!

بدینوسیله به تأسی از مواد قانون عقود و مراحل اجرایوي کوتاه‌ مدت این وزارت به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت صحت عامه در نظر دارد تا قرار داد { پروژه تهیه و تدارک 85 قلم ادویه مورد . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۳:۹
Background image

اعلان مجدد دعوت به داوطلبی!

ریاست تدارکات وزارت صحت عامه از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می‌نماید تا در پروسه داوطلبی تهیه و تدارک  وسایل تکنالوژی معلوماتی لات دوم ۴۳ قلم بخش هاردویر مورد نیاز وزارت صحت عامه بابت . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۲:۵۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد!

بدینوسیله به تأسی از مواد قانون عقود و مراحل اجرایوي کوتاه‌ مدت این وزارت به اطلاع عموم رسانیده می‌شود که وزارت صحت‌عامه در نظر دارد تا قرار داد (تهیه وتدارک 200 متر کیبل برق ضرورت . . .

Back to tenders