بخش تولید آکسیجن در شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۲ - ۱۵:۴۸
بخش تولید آکسیجن در شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

چهارشنبه ۱۱جوزا ۱۴۰۱
داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراه اش در نشستی دستگاه تولید آکسیجن شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید را افتتاح و به بهره برداری سپردند.
معین پالیسی و پلان فعال شدن این دستگاه را یک گام موثر در راستای بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی بیماران در این شفاخانه دانسته گفت: این دستگاه به همکاری مالی اتحادیه اروپا، دفتر آغاخان و موسسه کوردید به ارزش 16 میلیون افغانی در مدت هفت ماه اعمار و به بهره برداری سپرده شد.
داکترغیاثی علاوه نمود، این دستگاه قابلیت تولید40 بالون آکسیجن را در یک شبانه روز دارد که برای بیماران از آن استفاده خواهد شد همچنان معین پالیسی وپلان از بخش های مختلف شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید بازدید نموده و به مسوولان هدایت داد تا در قسمت رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش بیشتر نمایند.
قابل تذکر است که دفتر آغاخان به همکاری موسسه کوردید ده دستگاه تولید آکسیجن را در ولایت های، بدخشان، تخار، کندز، بغلان، بامیان، نیمروز، هرات، پکتیا، کابل و ارزگان نیز نصب نموده که کار نصب در هفت ولایت تمام و در سه ولایت دیگر نیز آماده بهره برداری می باشد.
شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید دارای 108 بستر بوده و داکتران در این شفاخانه در بخش های جراحی اعصاب، داخله اعصاب و بخش مراقبت های جدی برای بیمارن عرضه خدمات صحی را انجام می دهند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ملاعبدالقدیر نظیر به حیث رییس جدید ریاست تدارکات وزارت صحت‌عامه گماشته شد

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه، در نشستی با حضور رییسان و کارمندان این وزارت ملاعبدالقدیر نظیر را به حیث رییس تدارکات وزارت صحت‌عامه به کارمندان این ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
Background image

دوپایه ماشین پیشرفته اکسری مجهز به شفاخانه ولایتی غزنی و بادغیس تسلیم داده شد

این ماشین های اکسری که مجهز با تکنالوژی پیشرفته می باشد؛ به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری‌ها و تقویت ظرفیت‌های تشخیصی به شفاخانه های  ولایتی غزنی بادغیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل در منطقه گُزک از بین برده شد

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه در منطقه گُزک از بین برده شد.

این ادویه شامل دو. . .

BACK TO NEWS