به ارزش ۳۵ میلیون افغانی شفاخانه ملی وتخصصی اطفال اتاترک با وسایل طبی پیشرفته تجهیزوبازسازی گردید

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۹:۲۷
به ارزش ۳۵ میلیون افغانی شفاخانه ملی وتخصصی اطفال اتاترک با وسایل طبی پیشرفته تجهیزوبازسازی گردید

سه شنبه ۲۰ جدی۱۴۰۱
کشور ترکیه به همکاری سازمان صحی جهان و دفتر آغاخان در کابل به ارزش ۳۵ میلیون افغانی بخش های عملیات خانه، امراض ساری، استاک ادویه، فارمسی، اکسری، عاجل او پی دی به شکل استندرد، حفر چاه عمیق، ساخت ذباله دانی و وسایل طبی و غیر طبی پیشرفته شفاخانه ملی و تخصصی اطفال  اتاترک را تجهیز و بازسازی نمود.
مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه از همکاری کشور ترکیه، سازمان صحی جهان و دفتر آغاخان به خاطر تجهیز و نو سازی شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اتاترک اظهار سپاس و قدر دانی نموده و آن را یک دستاورد بزرگ برای تداوی بیماران در داخل کشور می داند.
همچنان معین مالی واداری از کار و زحمات کارمندان صحی این شفاخانه ابراز امتنان و قدردانی نموده و از آنان خواست تا به خاطر رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش و رسیدگی بیشتر نمایند.
از سوی هم نماینده گان سازمان صحی جهان، دفتر آغاخان و کشور ترکیه در این نشست در مورد نو سازی و تجهیز شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اتاترک صحبت نموده و وعده همکاری بیشتر را به رهبری وزارت صحت عامه سپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS