به خاطر معیاری سازی و عرضه خدمات با کیفیت به مردم، از یک تعداد فروشگاه های مواد خوراکی و رستورانت ها در ولایت بدخشان نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۰:۲
moph

تیم بازرسی از تأسیسات غذایی آمریت نظارت ریاست صحت‌عامه ولایت بدخشا،ن از  تأسیسات ذیل در شهر جدید این ولایت از جمله 8 سوپرمارکیت، ۳ باب عمده‌فروشی، ۱ رستورانت، یک کارخانه تولیدی کیک و کلچه و نماینده گی شرکت الکوزی واقع مندوی غله شهر کهنه این ولایت نظارت نمود.

در نتیجه این نظارت، ۲۲ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت مختلف‌النوع شناسایی و جمع‌آوری گردیده و جهت هدر نمودن به ریاست صحت‌عامه ولایت بدخشان انتقال داده شد. و همچنان توصیه‌های لازم در رابطه به حفظ ‌الصحۀ شخصی، فردی و محیطی به مسوولان تأسیسات متذکره نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۹
Background image

به مناسبت گرامی‌داشت از روز استقلال افغانستان، بیرق‌های سفید امارت اسلامی با افتخار و احترام در محوطه وزارت صحت‌عامه به اهتزاز درآمدند

مسئولان وزارت صحت‌عامه به مناسبت این روز بزرگ و پرافتخار استقلال کشور، مراتب تبریکی صمیمانه خود را به همه هموطنان ابراز کرده و از بارگاه خداوند متعال برای استقلال و حاکمیت افغانستان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۳
Background image

به هزینه ۳۰ میلیون دالر امریکایی، یک فابریکه تولید ادویه به نام «دیم فارما» در ولایت هرات افتتاح شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، شماری از مسئولان ادارات امارتی، نماینده‌گان نهادهای بین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۰
Background image

برنامه آموزشی سه‌روزه تطبیق معیارهای اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در زون شمال‌شرق کشور آغاز شد

در این برنامه آموزشی، نمایندگان شفاخانه‌های خصوصی ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و بدخشان اشتراک دارند که در جریان آن، معیارهای مربوط به اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌ها و روش‌های عملی. . .

BACK TO NEWS