تیم تخنیکی وزارت صحت عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌شان به کشور هند، نشست‌های جداگانه‌ای را با مسوولان ادارات ستندرد غذا و ادویه آن کشور برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۰:۳۴
moph

در این نشست‌ها که کرن یادف سرپرست سفارت هند برای افغانستان نیز حضور داشت، در مورد واردات ادویه معیاری به افغانستان، توجه ویژه به قیمت و کیفیت، سرمایه‌گذاری در افغانستان و شماری از موضوعات دیگر بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تیم تخنیکی وزارت صحت عامه سرمایه‌گذاران هندی را تشویق نمود تا در بخش تولید ادویه در داخل افغانستان سرمایه‌گذاری نمایند و تأکید کرد که افغانستان مطابق معیارهای بین‌المللی به ادویه مصئون و باکیفیت نیاز دارد و در بخش واردات ادویه باید به کیفیت، معیاری‌بودن و قیمت مناسب توجه خاص صورت گیرد.

از سوی‌هم، مسوولان اتحادیه‌های غذا و ادویه کشور هند در بخش کیفیت و قیمت غذا و ادویه به تیم تخنیکی اطمینان داده و افزودند که علاوه بر تولید و صادرات ادویه معیاری، آماده‌اند تا همکاری‌های تخنیکی را در بخش ادویه گسترش داده و در افغانستان نیز سرمایه‌گذاری نمایند.

در پایان این نشست‌ها، هر دو طرف بر گسترش همکاری‌های صحی، تبادل تجارب و تحکیم روابط دوامدار تأکید نمودند تا تلاش‌های مشترک برای تقویت سکتور صحت هرچه بیشتر توسعه یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۰:۵۸
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌اش به کشور هند، با داکتر تیدرس ادهانوم رئیس عمومی سازمان صحی جهان دیدار کرد

در این دیدار، در مورد موضوعاتی از جمله، بهبود خدمات لابراتواری معیاری برای تشخیص ویروس پولیو در افغانستان، تقویت سیستم صحی کشور با حمایت جامعه جهانی، جلب منابع بدیل برای توسعه همکاری‌ها. . .

BACK TO NEWS