داکترعبدالقدوس بریالی رئيس مرکز ملی عملیاتی اضطراری محو پولیو به ولایت ننگرهار سفر کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۰:۴۲
moph

این سفر، که هدف آن تقویت و اراده افغانستان به خاطر جلوگیری از بیماری پولیو می‌باشد، داکترعبدالقدوس بریالی رئيس مرکز ملی عملیاتی اضطراری محو پولیو با تیم های حوزوی دیدار نموده و در مورد اهمیت و نقش آنان در این مسوولیت مهم تاکید کرد.

همچنان رئیس مرکز ملی عملیاتی، در برنامه‌های آموزشی برگزارشده که برای نظارت کننده گان کلسترها و هماهنگ‌ کننده گان، در رابطه با ارتباطات با همدیگر (IPC) و زنجیر سرد شرکت نمود، که  هدف از این برنامه‌ها، افزایش اثربخشی تطبیق واکسین، جلب اعتماد مردم، تقویت روند حفظ مصوونیت واکسین و حل مشکلات خاص در ساحه می‌باشد.

علاوه بر آن، از کارمندان خط اول خواسته شد که واکسین را به هر طفل برسانند، به خاطری که در بخش جلوگیری از بیماری پولیو در کشور تعهد آنها مهم می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۵:۴۶
Background image

نشست هماهنگی میان مسوولان شفاخانه های تخصصی وثالثی شهر کابل تحت رهبری محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، برگزار گردید

محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، در مورد اهمیت مدیریت مؤثر صحبت نموده گفت: «اگر مدیریت به‌گونه‌ی بهتر صورت گیرد، کارها نیز با کیفیت و  با سرعت بیشتر به پیش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۵:۲۳
Background image

ریاست تنظیم وهماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه، در پنج روز فعالیت های ذیل را برای آسیب زده گان زلزله در ولایت کنر اجرا نموده است

در پی وقوع زلزله شدیدی که در برخی از ولسوالی‌ها و قریه‌جات ولایت کنر رُخ داد، ریاست تنظیم وهماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه، توانست با همکاری مستقیم شفاخانه‌ها و کلینیک‌های خصوصی. . .

BACK TO NEWS