داکترعبدالقدوس بریالی رئیس مرکز ملی عملیاتی اضطراری محو پولیو به ولایت ارزگان سفر کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۱ - ۱۲:۶
moph

این سفر که به هدف نظارت از برنامه‌های آموزشی ناظران کلسترها و هماهنگ‌ کننده گان ولسوالی‌ها بود، در جریان آن رئیس مرکز ملی عملیاتی اضطراری محو پولیو گفت: که این برنامه‌های آموزشی به‌ طور واضیح کیفیت کمپاین‌های آینده را بلند خواهد برد.

همچنان داکتر بریالی علاوه نمود، این برنامه‌های آموزشی به این منظور برگزار می‌شوند تا کارمندان کلیدی آماده شوند و بتوانند به داوطلبان و فعالان جامعه در مناطق مربوطه‌ شان آموزش دهند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۸
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه ارزیابی مشترک خارجی IHR-2005 در وزارت صحت‌عامه با موفقیت به پایان رسید

ورکشاپ پنج‌روزه ارزیابی مشترک خارجی بر بنیاد مقررات بین‌المللی صحی (IHR-2005) که تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست عمومی نظارت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۲
Background image

برگزاری نشست وزارت صحت‌عامه پیرامون ایجاد سیستم ثبت صحی الکترونیکی (EMR) در شفاخانه‌های کشور

محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا، به منظور ایجاد سیستم ثبت صحی الکترونیکی (EMR) برای مریضان و ثبت و تجویز الکترونیکی تداوی‌های صحی توصیه‌شده در تمام. . .

BACK TO NEWS