داکترعبدالقهار احمدی به حیث رییس صحت‌عامه ولایت تخار معرفی گردید

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲ - ۸:۴۹
داکترعبدالقهار احمدی به حیث رییس صحت‌عامه ولایت تخار معرفی گردید

داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وبلان وزارت صحت‌عامه ‍‍در ادامه سفرش به ولایت تخار داکترعبدالقهار احمدی را به حیث رییس صحت‌عامه این ولایت معرفی نمود.

معین پالیسی وپلان تغییروتبدیل را در ادارات یک اصل دانسته واز داکتر احمدی خواست تا در قسمت بهبود عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیاز مندان در این ولایت توجه بیشتر نماید.

علاوه برآن معین پالیسی مولوی مخدوم عتیق الله رییس اسبق ریاست صحت‌عامه را به حیث معاون این ریاست، داکتر حیات الله امامی به حیث آمر شفاخانه حوزوی، داکتر غلام سروربه حیث مدیربررسی از تطبیق قوانین صحی و قاری برکت الله را به حیث مدیر مالی واداری شفاخانه ولایت تخار معرفی نموده و در وظایف جدید برای هریک شان موفقیت های بیشتر را خواهان گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS