داکتر عنایت‌ الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، همراه با یک هیأت تخنیکی در جریان سفرشان به ولایت بامیان، با داکتر جواد حکیمی رئیس صحت عامه این ولایت، دیدار نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۳:۵۷
moph

در این دیدار، رئیس صحت‌عامه بامیان ضمن خوش‌آمدید به هیأت اعزامی وزارت، معلوماتی را در مورد وضعیت صحی این ولایت، دستاوردها و پیشرفت‌های اخیر، چالش‌های موجود و پلان‌های آینده را با آنان شریک ساخت و از حمایت دوامدار وزارت صحت‌عامه ابراز خرسندی نمود.

همچنان، داکتر عنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، هدف سفرش را به این ولایت تشریح نمود و از عملکرد ریاست صحت‌عامه ولایت بامیان در بخش بهبود وضعیت صحی ابراز قدردانی کرد.

علاوه بر آن در این دیدار، در مورد وضعیت تطبیق برنامه‌های ملی صحی در مراکز صحی، کیفیت خدمات صحی ارائه‌شده، تجهیزات طبی و وضعیت کارمندان صحی نیز بحث و گفتگو صورت گرفت.

از سوی‌هم، با حضور مسوولان مؤسسه تطبیق‌کننده، از تمام بخش‌های مرکز صحی جامع شهیدان مربوط مرکز بامیان دیدار صورت گرفت، گزارش‌های ثبت بیماران، روند ارائه خدمات، تجهیزات طبی و نحوه برخورد کارمندان صحی با بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت و به خاطر بهبود بیشتر خدمات، تعدادی از پیشنهادها با مسوولان آن مرکز نیز شریک ساخته شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

۲۹ قلم ادویه به ریاست صحت عامهٔ ننگرهار تسلیم داده شد

این ادویه از سوی اداره بین‌المللی یونیسف برای ربع دوم سال میلادی جاری، به‌منظور ارایه خدمات صحی در شفاخانه تخصصی حوزه‌ای ننگرهار و شفاخانه‌های ولسوالی‌ها، به مسوولان ریاست صحت عامه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۷
Background image

تقویت توانمندی کارمندان صحی در بخش کنترول امراض ساری در کابل

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی در نقاط خط فرضی تورخم و بندر اسلام‌قلعه‌ که هدف آن آموزش، افزایش توانمندی‌های مسلکی کارمندان در بخش‌های نظارت، پیشگیری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در نواحی مختلف این ولایت، که در جریان یک سال گذشته، از ۹۷۱ دواخانه، ۱۳۳ باب لابراتوار، ۲۴۸ باب عمده‌فروشی ادویه، ۲۱ باب مرکز. . .

BACK TO NEWS