در سال گذشته ۱۴۰۲ هـ / ش، در شفاخانه عاجل ابن سینا وزارت صحت‌عامه حدود ۹۲۴۰ عملیات جراحی به طور رایگان انجام یافته است

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۹:۵۴
MOPH

این عملیات های جراحی شامل ۴۷۸۷ عمل جراحی بزرگ و ۴۴۵۵ عمل جراحی کوچک بوده است که توسط داکتران با تجربه و متخصص افغان با موفقیت و به شکل رایگان صورت گرفته است.

همچنان در سال گذشته نیز در این شفاخانه به تعداد ۲۱۷۹۴۸ بیمار خدمات (OPD) و ۱۱۵۱۷ بیمار خدمات داخل بستر (IPD) را به صورت رایگان دریافت نموده اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۴۵
Background image

نشستی به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی بیماران، در زمان وقوع حوادث الهی، با رییسان صحت‌عامه ولایت های کشور برگزار شد

این نشست که تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، از طریق آنلاین برگزار شد، در آن داکتر وحدت الکوزی رییس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه و رییسان صحت‌عامه ولایت های،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم کنیچی ماساموتو سفیر کشور جاپان برای افغانستان، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، ضمن خوش‌آمدید به سفیر جدید، در مورد همکاری‌های جاپان در بخش صحت، به‌ویژه از طریق اداره جیکا، در زمینه ایجاد مراکز رادیولوژی در شفاخانه‌های تخصصی افغان-جاپان و انتانی کابل،. . .

BACK TO NEWS