در سال گذشته ۱۴۰۲ هـ / ش، در شفاخانه عاجل ابن سینا وزارت صحت‌عامه حدود ۹۲۴۰ عملیات جراحی به طور رایگان انجام یافته است

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۹:۵۴
MOPH

این عملیات های جراحی شامل ۴۷۸۷ عمل جراحی بزرگ و ۴۴۵۵ عمل جراحی کوچک بوده است که توسط داکتران با تجربه و متخصص افغان با موفقیت و به شکل رایگان صورت گرفته است.

همچنان در سال گذشته نیز در این شفاخانه به تعداد ۲۱۷۹۴۸ بیمار خدمات (OPD) و ۱۱۵۱۷ بیمار خدمات داخل بستر (IPD) را به صورت رایگان دریافت نموده اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS