در شفاخانه ۱۷۰ بستر ویژه تداوی معتادین در ولایت ننگرهار، به خاطر تکمیل روند تداوی ۵۰ تن از بیماران معتاد و سپردن آنان به خانواده‌های‌شان نشستی برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۴۴
MOPH

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، الحافظ انعام‌الله عمار رئیس برنامه ملی تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه، مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، مسوولان ادارات مختلف دولتی، آمران نهادهای صحی، اعضای خانواده‌های بیماران تداوی‌شده و کارمندان صحی آن شفاخانه اشتراک داشتند

الحافظ انعام‌الله عمار رئیس برنامه ملی تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه، در سخنرانی خود برای اشتراک‌کننده‌گان این نشست، از خدمات آن شفاخانه قدردانی کرد، تلاش‌های کارکنان صحی را ستود و اشتراک‌کننده‌گان را تشویق نمود تا در کنار امارت اسلامی، در مبارزه با مواد مخدر سهم فعال داشته باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۸:۳۰
Background image

نشست آنلاین وزیر صحت عامه با تمویل‌کننده‌گان بین‌المللی در مورد آینده خدمات صحی افغانستان

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، نشستی آنلاین را با نماینده‌گان نهادهای تمویل‌کننده بین‌المللی از جمله UNFPA، UNDP، بانک جهانی، گلوبل فنډ، GAVI، ADB و اتحادیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۲۴
Background image

تعمیر جدید یک باب آشیانه صحی قریه ارباب موسی در ولسوالی گلتپه ولایت قندز افتتاح شد

این تعمیربا حضور داکتر محمدالله حکمت رئیس صحت‌عامه ولایت قندز،داکترعبدالحسیب صاحبزاده مسئول زون شمال‌شرق دفتر (BDN) بزرگان، متنفذین و اهالی محل به‌گونه رسمی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۱۶
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه سید نورمحمد شاه مینه - کابل با اشتراک بیشتر از ۲۰۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS