در ماه گذشته در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین  ریاست صحت عامه ولایت بلخ، ۵۱ تن از افراد معتاد تحت تداوی رایگان قرار گرفته و پس از تکمیل یک دوره تداوی، به خانه‌های‌شان برگشتند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۳۴
MOPH

داکتر نیاز محمد جویا، آمر این شفاخانه گفت:که تداوی بیماران معتاد مسئولیت اساسی ما بوده و با تعهد کامل این مسئولیت را انجام می‌دهیم. وی افزود که، روند تداوی بیماران معتاد در این شفاخانه از ۴۵ تا ۹۰ روز ادامه دارد و کارکنان صحی خدمات گوناگون صحی را برای آنان ارائه می‌کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۵:۲۱
Background image

از ۳۳۱ تأسیسات صحی و مواد غذایی در ولایت لغمان در ماه گذشته نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن، ۱۰ تأسیسات به‌دلیل نقض قوانین صحی مسدود گردید

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت لغمان صورت گرفت که در نتیجه آن، ۴ باب دواخانه، ۲ باب لابراتوار، ۱ باب مرکز تداوی امراض دندان، ۲ باب فروشگاه عمده ادویه و ۱. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۵:۱۳
Background image

نشست تعقیبی هماهنگی به منظور دیجیتال‌سازی خدمات صحی برگزار شد

نشستی به منظور دیجیتال‌سازی خدمات صحی، با حضور مسوولان وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان وزارت‌های مالیه و مخابرات برگزار گردید. در این نشست، روی دیجیتال‌سازی خدمات صحی در شفاخانه‌ها، جمع. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۴:۳۴
Background image

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه، روند رسمی ارزیابی و تحلیل وضعیت پروژه‌های انکشافی این وزارت را آغاز کرد

این نشست تحت رهبری داکتر سید رسول منگل، رئیس عمومی پلان و پالیسی، با همکاری عبدالوکيل حنفي، مشاور تخنیکی مقام، برگزار گردید.

هدف این نشست، بررسی پروژه‌های انکشافی مربوط به وزارت صحت. . .

BACK TO NEWS