در ولایت زابل، ۳۲ تن از معتادین پس از چهار ماه تداوی، به خانواده‌هایشان سپرده شدند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۲۳
moph

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، داکتر میرویس افغان رئیس صحت‌عامه ولایت زابل از تداوی این بیماران ابراز خرسندی نموده، گفت: ما تلاش می‌کنیم تا در بخش تداوی معتادین سهولت‌های بیشتری را فراهم کنیم و در این زمینه از سوی وزارت‌ صحت‌عامه عملاً تلاش‌ها جریان دارد.

قابل یادآوری است که در دو سال گذشته، توسط ریاست صحت‌عامه ولایت زابل، ۸۰۰ تن از معتادین تحت تداوی قرار گرفته و این روند ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۲:۲
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه و هیأت همراهش، در جریان سفرشان به ولایت ننگرهار، از ساختمان لابراتوار بررسی کیفیت غذا و ادویه دیدار نمودند

در این دیدار که محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، و مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، نیز حضور داشتند، رئیس صحت‌عامه ننگرهار به محترم وزیرصحت‌عامه و هیأت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ تُن ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت تخار از بین برده شد

در نتیجه نظارت‌ها و بررسی‌های پی‌هم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت تخار، در سه ماه گذشته از مناطق مختلف این ولایت دو تُن ادویه و ده تُن مواد غذایی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۱۲
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره هجدهم

هرگاه مسئولین، کارکنان ادارات امارتی و تمام اشخاصی که به نحوی با ادارات امارتی پیوند داشته باشند و با قاچاقچیان در قاچاق همکاری و یا رهنمایی کنند، بعد از دریافت دلایل اثباتیه از وظایف. . .

BACK TO NEWS