د روغتیايي خدماتو د دریمې کچې (Tertiary Complementary - HMIR) د احصایو راټولولو لپاره نوي فورمونه او میکانېزم جوړ شوي

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۳:۱۷
MOPH

فورم‌ها و میکانیزم جدیدی برای جمع‌آوری آمار خدمات صحی ثالثی تحت عنوان (Tertiary Complementary - HMIR) تهیه شده است و به‌زودی در شفاخانه‌ها به‌طور عملی تطبیق خواهد شد.

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، به خاطر جمع‌آوری معلومات خدمات صحی ثالثی، یک میکانیزم و فورم‌های جدید تهیه نموده است که به همین منظور، ورکشاپ سه‌روزه ای را برای ارتقاء ظرفیت ۳۵ تن از سرطبیبان، آفیسران HMIS و ترینر متخصصین بخش‌های مربوطه از ده شفاخانه تخصصی شهر کابل برگزار کرد

در جریان افتتاح این برنامه، داکترعنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی، پیرامون اهمیت فورم‌های TC-HMIR، جمع‌آوری معلومات دقیق بر بنیاد اولویت‌های استراتیژیک وزارت، نیازها و اهمیت مدیریت شفاف سیستم صحی و تصمیم‌گیری مبتنی بر شواهد، توضیحات مفصل ارائه کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۵۱
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، فروشگاه های مواد خوراکی، لوازم بهداشتی و آرایشی در ولایت های لوگر ، پنجشیر و بادغیس نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن دو باب دواخانه به دلیل نقض قوانین صحی در ولایت لوگرمسدود گردیدند، همچنان ۲۰ قلم ادویه در ولایت پنجشیر و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۱۷
Background image

۶۴۴۳ کیلوگرام ادویه‌های بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته و ۱۸۰ کیلوگرام مواد مختلف در ولایت هلمند از بین برده شدند

این ادویه‌ها و مواد که در جریان دو ماه گذشته به‌دست آمده و جمع‌آوری شده بودند، در حضور نماینده‌گان مقام ولایت، ریاست صحت عامه، استخبارات، محکمه شهری، گمرکات فرعی و تعدادی از ادارات دیگر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۱۸
Background image

از سوی ریاست صحت عامه هرات، از ۱۳ فروشگاه عمده‌فروشی مواد خوراکی در ناحیه پنجم این ولایت نظارت صورت گرفت

این نظارت که توسط تیم نظارتی آمریت نظارت و بررسی صورت گرفت، در نتیجه آن ۱۰ قلم مواد خوراکی تاریخ‌گذشته به وزن مجموعی ۳۵۰ کیلوگرام جمع‌آوری و به  خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال. . .

BACK TO NEWS