رئیس تغذیه عامه وزارت صحت‌عامه و هیأت همراهش، به هدف دیدار و ارزیابی خدمات تغذیه برای خانواده‌های آسیب‌دیده از زلزله، به ولایت های ننگرهار و کنر سفر کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۴:۳۲
MOPH

در جریان این سفر، داکتر حکمت‌الله معصومی رئیس تغذیه عامه وزارت صحت‌عامه، همراه با یک تیم تخنیکی، نشست اظطراری را با مسوولان موسسات که در ولایت ننگرهار خدمات صحی در بخش تغذیه ارائه می‌کنند، برگزار کرد.

این نشست که در تالار جلسات ریاست صحت‌عامه ننگرهار برگزار شد، در آن مسوولان تمام مؤسسات گزارش فعالیت‌های خویش را در بخش خدمات تغذیه ارائه نمودند. رئیس تغذیه عامه نیز تأکید کرد که در چنین شرایط اضطراری باید خدمات مربوط به تغذیه تقویت شده و به هموطنان آسیب‌دیده با کمال اخلاص و صداقت ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS