شفاخانه‌ بوزاریغ ولسوالی شورتپه ولایت بلخ افتتاح گردید

akbari_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۶ - ۹:۵۴
شفاخانه‌ بوزاریغ ولسوالی شورتپه ولایت بلخ افتتاح گردید

مولوی محمد داوود مزمل والی ولایت بلخ، دکتور نجیب‌الله توانا رییس صحت‌عامه‌ی ولایت بلخ، مولوی مطیع‌الله سیف‌الله قوماندان امنیه‌ ولایت بلخ و مسوولین بخش‌های مختلف صحت‌عامه‌ ولایت بلخ، شفاخانه‌ بوزاریغ ولسوالی شورتپه را افتتاح کردند. در نخست دکتور نجیب‌الله توانا افتتاح این شفاخانه را برای اهالی ولسوالی شورتپه و قریه‌جات همجوار آن تبریک گفت و افزود که با افتتاح این شفاخانه همه‌ مشکلات صحی مردم مرفوع میگردد. در ادامه آقای توانا خاطر نشان کرد که هدف صحت‌عامه‌ ولایت بلخ، دسترسی مردم به‌ صورت کامل و متوازن به‌ خدمات صحی است. گفتنی است که ولسوالی شورتپه از جمله ولسوالی های دوردست ولایت بلخ بوده که قبل از افتتاح این شفاخانه میزان مرگ ومیر مادران و اطفال نسبت نبود مرکز مجهزصحی وصعب العبور بودن مسیرولسوالی مزکور زیاد بود و با افتتاح این شفاخانه میزان مرگ و میر مادران و کودکان کاهش پیدا میکند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۹:۱۸
Background image

از روز جهانی قلب در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

وزارت صحت‌عامه در نشستی به خاطر بلند بردن سطح  آگاهی عامه و جلوگیری از بیماری های قلبی در نشستی گرامی داشت به عمل  آورد.

داکتر حیدرخان حیدر رییس عمومی طب وقایوی وزارت صحت‌عامه در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۵:۳۸
Background image

از روز جهانی فزیوتراپی در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

این نشست با حضور مولوی حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان و نماینده گان ادارات مختلف در تالار وزارت صحت‌عامه راه اندازی شد.

معین عرضه خدمات نخست این. . .

BACK TO NEWS