ماشین های ایندو یورالوژی در شفاخانه ملی و تخصصی استقلال فعال و به بهره برداری سپرده شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۱۴:۵۹
MOPH

در نشستی که به همین  مناسبت راه اندازی شد محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت‌عامه و شماری دیگر از مسوولان صحی اشتراک داشتند.

محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت‌عامه، ایجاد مراکز صحی جدید، تجهیز شفاخانه ها و فعال شدن ماشین های مدرن در آنان را از اولویت های کاری خود خوانده گفت: " ما در تلاش هستیم تا تمامی شفاخانه ها و مراکز صحی را با تجهیزات طبی و ماشین آلات مدرن مجهز نمایم تا بتوانیم خدمات صحی معیاری را در داخل کشور برای نیازمندان فراهم نماییم".

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۲۳
Background image

در ولایت زابل، ۳۲ تن از معتادین پس از چهار ماه تداوی، به خانواده‌هایشان سپرده شدند

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، داکتر میرویس افغان رئیس صحت‌عامه ولایت زابل از تداوی این بیماران ابراز خرسندی نموده، گفت: ما تلاش می‌کنیم تا در بخش تداوی معتادین سهولت‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۱
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا. با مراکز تخصصی تداوی اطفال در ایران؛ توافق بر آموزش کارکنان صحی و گسترش همکاری‌های دوجانبه

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا.، در جریان سفر رسمی اش به ایران، در دو دیدار جداگانه با مسوولان مرکز طبی تداوی امراض اطفال ( مرکزطبی کودکان ) و شفاخانه تداوی امراض اطفال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۵:۵۴
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با متخصصین افغان در برنامه آموزشی فوق تخصص در مرکز تهران دیدار کرد

دراین دیدار، محترم وزیرصحت‌عامه، با دقت به پیشنهادات و مشکلات متخصصین افغان در برنامه فوق تخصص افغانستان، گوش فرا داد و از ایجاد سهولت و حل مشکلات به آنان نیز اطمینان داد.

محترم. . .

BACK TO NEWS