محترم مولوی نور جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با آقای مُردف القاشوطی شارژدافیر سفیر کشور قطر برای افغانستان در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۳:۵۸
moph

در این دیدار، تأمین تجهیزات برای شفاخانه‌ ها، ساخت شفاخانه ۴۰۰ بستر از سوی کشور قطر در ولایت قندهار و ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی مورد بحث قرار گرفت.

محترم وزیرصحت‌عامه، ضمن قدردانی ازهمکاری‌های دوامدار کشور قطر، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و تجهیز شفاخانه‌ها به‌ صورت معیاری را برای رسیده گی بهتر به مشکلات بیماران و ارائه خدمات صحی مهم یاد کرد و در این بخش همکاری کشور قطر را ضروری خواند.

 از سوی‌هم سفیر کشور قطر، با اشاره به همکاری‌های دوامدار کشورش، از همکاری در این بخش‌‌ها نیز اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۲:۳۴
Background image

به ارزش ۲۵ میلیون افغانی به یک تعداد مرکز صحی در ولایت غزنی تجهیزات ترانسپورتی و طبی داده شد

ریاست صحت‌عامه ولایت غزنی در جریان مراسمی که با حضور معاون والی غزنی، رئیس صحت‌عامه، مسوولان صحی و کارمندان برگزار شده بود، ۷ عراده آمبولانس به تعدادی از مراکز صحی، ۳۳ عراده موترسایکل. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۲:۳۲
Background image

بیشتر از هزارها پوستر آگاهی‌دهی در مورد بیماری کانگو در نقاط مختلف شهر کابل توزیع گردید

ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، در نقاط مختلف شهر کابل از جمله شکردره،رجاهای ازدحام، مکروریان، دوکانداران، کشتارگاه‌ها، قصابیان و سایر نقاط عامه، پوسترهای آگاهی‌دهی در باره جلوگیری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۶:۴۷
Background image

یک دستگاه ذباله‌سوز پیشرفته به ارزش ۲۵۰۰۰ دلار در شفاخانه ولایتی پکتیکا به فعالیت آغاز کرد

این دستگاه پیشرفته (Incinerator) با تلاش‌های ریاست صحت‌عامه پکتیکا و همکاری مالی و تخنیکی سازمان صحی جهان، که کار نصب آن قبلاً آغاز شده بود، در شفاخانه ولایتی پکتیکا آغاز به فعالیت نمود. . .

BACK TO NEWS