محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌اش به ولایت کنر، شفاخانه عمومی سطح ولسوالی چوکی را افتتاح کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۶:۳
MOPH

این شفاخانه که به ارزش نزدیک به ۲۸ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد، برای بهبود ارایه خدمات صحی و افزایش دسترسی باشنده‌گان ولسوالی چوکی و مناطق اطراف آن بسیار مؤثر و مفید خواهد بود.

در مراسم افتتاح این شفاخانه، الحاج عبدالله حقانی معاون والی کنر، شیخ عبدالقهار صدیقی رئیس شورای علمای کنر، قاری مظفرخان مخلص رئیس صحت‌عامه، قوماندان امنیه کنر، علما، بزرگان قومی و مسوولان محلی اشتراک داشتند. آنان ضمن قدردانی از رهبری وزارت صحت‌عامه اظهار داشتند که برای حل مشکلات مردم اقدامات بنیادی روی دست گرفته می‌شود.

به گفتهٔ آنان، با ساخت این تعمیر بخش بزرگی از مشکلات مردم رفع خواهد شد.

محترم وزیر صحت‌عامه در سخنان خود، ضمن ارایه معلومات مفصل در مورد پلان‌های انکشافی وزارت، گفت که سنگ تهداب این شفاخانه مدتی پیش گذاشته شده بود و اکنون با تلاش و تعهد مشترک مسوولان، در مدت کوتاهی به بهره‌برداری رسیده است. وی افزود، که وزارت صحت‌عامه تلاش دارد تا در ۳۱۸ ولسوالی کشور، شفاخانه‌های عمومی در سطح ولسوالی اعمار نماید تا دسترسی مردم به خدمات صحی افزایش یابد و پوشش خدمات صحی گسترش پیدا کند.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه بر ارزش نظام اسلامی، توجه رهبری به مشکلات مردم و تلاش‌های مداوم در این راستا تأکید نمود و گفت، که رهبری امارت اسلامی متعهد به رسیده‌گی همه‌جانبه به خواست‌ها و نیازمندی‌های مردم می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۲۸
Background image

داکتر کریم‌الله حلیمی، رئیس نظارت وزارت صحت عامه، به‌همراه تیم تخنیکی در جریان سفرشان به ولایت نیمروز از ریاست صحت عامه این ولایت نظارت نمودند

 این نظارت با هدف ارتقاء کیفیت خدمات صحی، ارائه خدمات صحی به شهروندان به‌صورت معیاری و تضمین شفافیت در امور صورت گرفت؛ در جریان آن، داکتر کریم الله حلیمی عملکرد مسوولان را قدردانی کرد،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۲۱
Background image

به ارزش ۲۷۴ هزار افغانی به بخش تکنیشن چشم انستیتیوت علوم صحی پوهاند غضنفر، از طرف مؤسسه IAM،کمک شد

این کمک‌ها، شامل ۷ قلم اجناس می‌باشد که به هدف تقویت بیشتر فعالیت‌های آموزشی و عملی بخش تکنیشن چشم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

داکتر محمد قاسم عادل رئیس انستیتیوت علوم صحی غضنفر، از. . .

BACK TO NEWS