معین عرضه خدمات صحی از شفاخانه ۱۵۰ بستر تداوی معتادین در ولایت هرات دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۴:۵۳
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه اش در جریان سفرشان به ولایت هرات از شفاخانه ۱۵۰ بستر تداوی معتادین دیدار نموده، از تلاش‌های کارمندان صحی قدردانی کرد و برای بهبود خدمات صحی بهتر، هدایات لازم داد تا بیماران معتاد بهتر تداوی شوند.

همچنان محترم معین عرضه خدمات صحی، مشکلات و پیشنهادات کارمندان صحی این شفاخانه را استماع نموده و به خاطر حل آن به آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۰:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه ۲۶۹ هزار دالری با WAW برای حمایت از خانواده‌های نیازمند در ننگرهار، کنر و لغمان

وزارت صحت‌عامه، به‌منظور حمایت از خانواده‌ها و اطفال نیازمند عودت‌کننده و بی‌جاشده و رسیده گی به نیازهای حمایوی آنان، توافق‌نامه‌ای را به ارزش ۲۶۹ هزار و ۷۳۸ دالر امریکایی با مؤسسه زنان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی پوهاند عبدالشکور رشاد برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

BACK TO NEWS