معین عرضه خدمات کارکردهای ریاست عمومی طب وقایه وکنترول امراض بررسی نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ - ۱۵:۸
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در نشستی کارکردهای ریاست عمومی طب وقایه وکنترول امراض این وزارت را در دفتر کارش بررسی نمود.

در این نشست داکتر حیدرخان حیدر رییس عمومی ریاست طب وقایه وکنترول امراض و تیم همراه شان کارکردهای اساسی، ساختار ریاست، هدف اصلی و ماموریت، اهداف استراتیژیک، منابع بشری، پیشنهادات و چالش های ریاست عمومی طب وقایه وکنترول امراض را در پرزنتیشنی تشریح نمود.

محترم معین عرضه خدمات صحی، ضمن استماع به کارکردهای ریاست عمومی طب وقایه وکنترول امراض، وعده سپرد که به چالش‌های این ریاست رسیده گی خواهند شد تا خدمات صحی را که شهروندان کشور به آن ضرورت دارند به وقت معین به آنان ارایه شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۶:۴
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با مسوولان اتحادیه‌های عمده فروشی ادویه، شرکت‌های وارداتی و دواخانه‌ها در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار که، محترم مولوی حمدالله ذاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه و شماری از مسوولان دیگر نیز اشتراک داشتند، در مورد کنترول قیمت ادویه، جلوگیری از احتکار و مدیریت دسترسی به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۵:۳۱
Background image

وزارت صحت‌عامه ظرفیت شفاخانه ولایتی بدخشان را از ۱۲۰ بستر به ۲۵۰ بستر افزایش داد

نذیر احمد نذر، معاون ریاست صحت‌عامه بدخشان گفت که با ازدیاد بستر در این شفاخانه، ما می‌توانیم بخش‌های تخصصی بیشتری را فعال نماییم، که شامل گوش گلو، بینی، چشم، ارتوپیدی، جلدی، جراحی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۵:۲۸
Background image

وزارت صحت‌عامه کار توسعه بخش عاجل شفاخانه ولایتی ارزگان را آغاز کرد

این پروژه با هزینه ۱۰ میلیون افغانی به هدف بهبود خدمات صحی برای بیماران عاجل، افزایش ظرفیت پذیرش بیماران و فراهم‌سازی دسترسی سریع و آسان به کمک‌های عاجل طبی راه‌اندازی شده است.

مسوولان. . .

BACK TO NEWS