معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا در کمپاین نهال شانی انستیتیوت علوم صحی پوهاند غضنفر اشتراک نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۱۴:۲
MOPH

محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا همراه با داکتر نثار احمد نیازی رییس عمومی اکمال تخصص از بخش‌های مختلف انستیتیوت علوم صحی پوهاند غضنفر دیدار نمود و همچنان در کمپاین نهال شانی تحت شعار «یک کارمند صحی، یک نهال» در این انستیتیوت اشتراک کرد.

محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی و اداری بعد از بازدید از این انستیتیوت، در جریان یک نشست با داکتر محمد قاسم عادل رئيس این اداره دیدار نموده و هدایات لازم را به منظور بهبود امور ارائه و اطمینان داد که به خواسته‌ های مطرح‌ شده این انستیتوت توجه خواهد شد.

همچنان محترم معین مالی و اداری، با غرس چند نهال‌ در محوطه این انستیتوت، از تمام هموطنان، به‌ ویژه کارمندان صحی، خواست که در کمپاین نهال ‌شانی شرکت کنند و با غرس یک نهال، محیط خود را پاک نگاه داشته و از گسترش بیماری‌ها جلوگیری نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS