مولوی محمد اسحق صاحبزاده به ادامه سفرهای ولایتی ازارایه خدمات صحی ولایت زابل نظارت نمودند

akbari_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۱ - ۹:۵۰
مولوی محمد اسحق صاحبزاده به ادامه سفرهای ولایتی ازارایه خدمات صحی ولایت زابل نظارت نمودند

به ادامه سفر ولایتی معین مالی و اداری وزارت صحت عامه، مولوی محمد اسحق صاحب‌زاده، صبح روز شنبه ۲۶ ربیع الاول ۱۴۴۴، شفاخانه ولسوالی شاه‌جوی ولایت زابل مورد نظارت و بررسی قرار گرفت.

از اینکه ارایه خدمات صحی به شکل باکیفیت و بهتر برای مردم این ولسوالی صورت میگرفت، معین مالی و اداری وزارت صحت عامه از خدمات و مسوولیت پذیری رهبری و کارمندان صحی این شفاخانه ابراز سپاس نموده افزود: امارت اسلامی افغانستان و مخصوصا وزارت صحت عامه از تلاش ها و خدمات پرسونل صحی و کارمندان شاغل در مراکز صحی سرتاسر افغانستان حمایت نموده و در رفع کاستی ها و مشکلات بیش تر از پیش ان شالله کوشش و تلاش می نماید.

همچنان معین مالی و اداری وزارت صحت عامه با والی ولایت زابل در شهر قلات دیدار و ملاقات نمودند

مولوی محمد اسحق صاحبزاده به ادامه سفرهای ولایتی ازارایه خدمات صحی ولایت زابل نظارت نمودند

 معین مالی و اداری وزارت صحت عامه با  مولوی قدرت الله ابو حمزه والی ولایت زابل دیدار کرد. این دیدار که در دفتر مقام ولایت زابل صورت گرفت  مولوی عزت الله  (امیر صاحب) ریس اقتصاد ولایت زابل نیز حضور داشت.

در این ملاقات، والی ولایت زابل حمایتش را از برنامه های وزارت صحت عامه اعلام نموده افزود: با توجه به امکانات موجود کوشش میکنیم زمینه عرضه خدمات صحی برای تمام باشندکان ولایت زابل مساعد شود و هیچ فردی دراین ولایت از خدمات صحی با کیفیت محروم نگردد.

در مقابل معین مالی و اداری وزارت صحت عامه از حمایت والی زابل از برنامه های وزارت صحت عامه در این ولایت قدردانی کرده گفت: کارمندان صحی بصورت شبانه روزی در خدمت مردم این ولایت قرار داشته و با توجه به شرایط موجود خدمات صحی را بدون وقفه به مردم درد دیده و ستم کشیده این سرزمین ارایه می نمایند.

در حاشیه این دیدار در رابطه به تکمیل شدن روند ساختمانی شفاخانه ولایتی زابل نیز صحبت شد و روی اینکه چگونه کمپلکس شفاخانه ولایتی به پایه اکمال برسد گفتگو صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و تأسیسات مواد غذایی در ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت

در این برنامه از ۳۱ باب تأسیسات صحی، ۳ باب رستورانت و شیر یخ پزی در بازار کیله گی ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن ۵ باب معاینه خانه به خاطر نداشتن جواز و تخلف از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۲
Background image

برگزاری نشست‌های آگاهی‌دهی عامه درباره واکسیناسیون در هفت ولایت کشور

نشست های آگاهی‌دهی عامه در مورد واکسیناسیون تحت شعار « واکسین‌ها برای هر نسل مؤثر اند» از سوی آمریت های برنامه ملی معافیت کتلوی ریاست های صحت‌عامه ولایات پروان،‌ پنجشیر، جوزجان، ننگرهار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۵:۵۸
Background image

به ارزش حدود ۱۳ هزار دالر امریکایی، وسایل مورد نیاز در شفاخانه ۵۰ بسترۀ تداوی معتادین ولایت غزنی تهیه گردید

این وسایل به هدف تقویت خدمات صحی این شفاخانه و بهبود روند تداوی بیماران، با همکاری مؤسسه صحی و انکشافی جوانان (YHDO) خریداری شده است.

BACK TO NEWS