مولوی محمد داوود منصوری، رئیس روابط بین‌الملل، هماهنگی و انسجام کمک‌های وزارت صحت عامه، با مسئولان بنیاد بیل و ملیندا گیتس،(UNFPA)  و اداره ملی احصائیه و معلومات، نشست هماهنگی برگزار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۴:۵۴
moph

هدف این نشست، هماهنگی و بحث‌های تخنیکی در مورد پروژه سروی خانواده گی اطفال زیر پنج سال در ولایت‌های قندهار و هلمند بود که در جریان آن، پیرامون اهداف پروژه، چارچوب تخنیکی، پوشش جغرافیایی و میکانیزم‌های تطبیق آن بحث همه‌جانبه صورت گرفت.

بر اساس این پروژه، معلومات دقیق و قابل اعتماد در زمینه وضعیت صحی اطفال زیر پنج سال، تغذیه، ارائه خدمات صحی به مادر و طفل، واکسیناسیون، ثبت تولد و سایر شاخص‌های اجتماعی مرتبط جمع‌آوری خواهد شد تا پالیسی‌سازی مبتنی بر شواهد و تصمیم‌گیری‌های برنامه‌ای بیش از پیش تقویت گردد.

همچنان، به‌منظور تطبیق مؤثر پروژه، یک کمیته مشترک ایجاد خواهد شد که مسئولیت ترتیب پلان تطبیقی، هماهنگی و نظارت را بر عهده خواهد داشت و هر نهاد همکار فعالیت‌های مشخص‌شده خود را مطابق به ساحه کاری و مسئولیت‌های تخنیکی‌اش انجام خواهد داد.

در پایان این نشست، بر همکاری مشترک، تداوم هماهنگی و تعهد همه‌جانبه تأکید شد، تا این پروژه با موفقیت تطبیق گردیده و به اهداف تعیین‌شده دست یابد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۷
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، و هیئآت همراهش شام گذشته از روند ارائه خدمات صحی در شفاخانه احمدشاه بابا دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی از تلاش‌های کارمندان صحی قدردانی نموده و برای حل مشکلات بیماران و بهبود کیفیت خدمات، توصیه‌های لازم را ارائه کرد.

وی گفت: « هر کارمند صحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در نخستین نشست بورد رهبری و مدیریت برنامهٔ ملی کنترول سرطان در دفتر کارش اشتراک کرد

در این نشست که با حضور شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی مقام دفتر وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی، مسوولان برنامه ملی کنترول سرطان، مشاوران مقام وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۵
Background image

نشست تخنیکی به خاطر مرور و بازنگری رهنمود کنترول و جلوگیری از بیماری های جنسی ایدز و هیپاتیتس برگزار شد

این نشست، از سوی پروگرام ملی کنترول بیماری های جنسی ایدز و هیپاتیتس وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان مرکزی این. . .

BACK TO NEWS