نشستی به‌منظور پیشگیری از مواد مخدر و ارتقاء آگاهی عامه با معلمان و شاگردان لیسه شنه‌تپه شهر کندز برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۳۶
moph

این نشست از سوی مسوولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی شفاخانه ۸۰ بستر تداوی معتادین ولایت کندز، با شماری از معلمان و شاگردان این مکتب برگزار گردید که در این نشست، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده سالم، اهمیت پیشگیری از اعتیاد، عوامل اعتیاد، نقش خانواده‌ها و دوستان در جلوگیری از مواد مخدر، راه‌های مبارزه با خطرات از دیدگاه اجتماعی و تأثیرات منفی اعتیاد بر جامعه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، در این نشست به معلمان توصیه شد تا در مورد بیماری‌ها و پیامدهای ناگوار ناشی از استفاده از مواد مخدر، معلومات همه‌جانبه را به شاگردان ارائه نموده و مسئولیت‌های خود را در این زمینه ادا کنند.

از سوی هم، مسوولان و معلمان این لیسه از برگزاری چنین برنامه‌ها استقبال نموده، آن را در راستای جلوگیری از مواد مخدر مؤثر دانسته و اطمینان دادند که در این بخش مسئولیت‌های خویش را به‌گونه شایسته انجام خواهند داد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی پوهاند عبدالشکور رشاد برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۳
Background image

امتحان جواز فعالیت طبی (طب معالجوی) مربوط ریاست عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه به‌گونه شفاف برگزار شد

مراسم افتتاح این امتحان در پوهنتون کابل برگزار شد که در آن شیخ رحیم‌الله حقانی، معاون امور اداری و تخنیکی اداره عمومی امتحانات، داکتر احمدشاه شکوه‌مند، مشاور ارشد تخنیکی ریاست عمومی. . .

BACK TO NEWS