نشستی به خاطر ریفورم و ارایه خدمات صحی معیاری و باکیفیت برای نیازمندان در شفاخانه جمهوریت تحت نظرهیآت وزارت صحت‌عامه راه اندازی شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۱۴:۴
MOPH

این نشست با حضور داکتر میرویس احمدزی، رییس عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت‌عامه، داکتر ایمل وردک، رییس کمیته ایجاد شده برای ارتقاء و تنظیم امور صحی شفاخانه جمهوریت  راه اندازی شد.

همچنان در این نشست یک تعداد از مسئولین دیگر که به خاطر تجهیز وسایل طبی شفاخانه و انواع ماشین آلات و تجهیزات طبی مورد نیاز در ریفورم شفاخانه جمهوریت، فعال سازی بخش های جدید صحی، استخدام افراد جدید برای مدیریت بهتر شفاخانه و سایر موارد مشابه نیاز است اشتراک نموده و باهم بحث و تبادل نظر نمودند.

داکترمیرویس احمدزی رییس عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت‌عامه با اشاره به موضوعات فوق در مورد ریفورم شفاخانه جمهوریت از اعضای کمیته تعیین شده خواست تا این شفاخانه را از نزدیک ببینند و موضوعات لازم را یاد داشت نموده تا با رهبری وزارت در جریان قرار داده شده و اجرااتی را که در نظر است صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۲۱
Background image

دیدار رئیس صحت‌عامه بلخ با وزیر صحت ازبکستان برای تقویت همکاری‌های صحی

رحمت‌الله منصور رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ، با محترم اصیل‌بیک خدایاروف وزیر صحت‌عامه کشور ازبکستان و هیآت همراهش، به‌منظور تقویت همکاری‌های صحی نشستی را در دفتر کارش برگزار کرد.

در این. . .

BACK TO NEWS