نشستی به خاطر هماهنگی مبارزه با امراض ساری در دفتر معینیت عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۰:۲۳
moph

در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، نماینده گان ادارات یونسیف، سازمان صحی جهان و UNDP اشتراک داشتند

در این برنامه بر هماهنگی بیشتر بین وزارت صحت‌عامه و ادارات مربوطه، به منظور جلوگیری از امراض ساری در کشور و رسیده گی به این امراض مورد بحث قرار گرفت.

همچنان در ادامه این نشست، گزارش فعالیت‌ها و چالش‌های ریاست کنترول امراض ساری به اشتراک کننده گان ارائه گردیده و محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، به اعضای مجلس تاکید نمود تا به منظور رسیدن به یک هدف مشترک تمام ادارات ذیربط از طریق کمیته های تخنیکی هماهنگی بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۲۹
Background image

تأکید معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه بر تقویت نظارت و بهبود کیفیت خدمات صحی در بلخ

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه،  در جریان سفرش به ولایت بلخ با مسئولان نظارت و بررسی بخش غذا و ادویه ریاست صحت‌عامه این ولایت دیدار کرد.

در این دیدار، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۳۲
Background image

از سکتور صحی خصوصی، هوتل‌ها، دکان‌های مواد خوراکی و کارخانه‌های تولیدی در ولایت خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت توسط مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه خوست انجام شد که در نتیجه آن، یک عمده‌فروشی ادویه و ۲۳ دواخانه به دلیل نبود فارمسیست مسدود شدند.

همچنان، ۱۶۵ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۳
Background image

۵۰ تُن ادویه، مواد خوراکی و لوازم طبی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت خوست از بین برده شد

این ادویه‌ها، مواد خوراکی و لوازم طبی توسط مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه خوست در ماه‌های عقرب، قوس، جدی و دلو از سکتور صحی خصوصی و دکان‌های مواد خوراکی جمع‌آوری شده بودند که در. . .

BACK TO NEWS