نشستی به هدف رسیده‌گی به مشکلات موجود و انکشاف خدمات صحی در شفاخانه (احیای مجدد) معلولین و باز توانایی فزیکی آنان در ریاست طب معالجوی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۱
MOPH

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی، داکتر اسدالله عصمت رئیس شفاخانه ملی و تخصصی نیوروساینس شیخ زاید و مسوولان شفاخانه (احیای مجدد) فزیکی معلولین برگزار شد، در مورد حل مشکلات موجود این شفاخانه، بازنگری تشکیل و ارزیابی آن، ایجاد برنامه‌های آموزشی برای کارمندان صحی و تهیه تجهیزات مورد نیاز این مرکز بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به منظور تهیه به‌موقع و مؤثر تجهیزات مورد نیاز، یک کمیته ویژه تعیین شد تا روند تهیه تجهیزات را به‌گونه درست و در زمان معین آن به پیش ببرد.

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی ، بر ارزیابی اساسی مشکلات شفاخانه احیای مجدد فزیکی‌ معلولین و حل آن تأکید نمود و در این زمینه هدایات لازم  داد تا خدمات این شفاخانه به‌گونه مؤثر، معیاری و مطابق نیازهای مردم ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۵۲
Background image

نظارت ریاست صحت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی و آنتن‌های مخابراتی در کابل

مسوولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت عامه، از شماری هوتل‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها، فروشگاه‌های مواد غذایی و آنتن‌های شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دوم شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۴۴
Background image

برگزاری نشست به‌منظور بهبود و تطبیق مؤثر نرم‌افزار EMR در وزارت صحت‌عامه

داکتر عنایت‌ الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، نشستی را با جاوید وفا، رئیس تکنالوژی معلوماتی این وزارت، به‌منظور بهبود، معیاری‌سازی و تطبیق مؤثر نسخه ابتدایی نرم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۲
Background image

سیمیناری جهت ارتقاء ظرفیت استادان اکمال تخصص در مورد تهیه سوالات معیاری MCQS.برگزار گردید

این سیمینار یک روزه توسط دو تن از ترینران آمریت امتحانات و آمریت ارتقاء ظرفیت ریاست انسجام اموراکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص، در 16 مرکز، پیرامون تهیه سوالات معیاری (MCQS Multiple. . .

BACK TO NEWS