نشست هماهنگی سالانه برنامه فلج اطفال آغاز شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۳ - ۱۴:۰
MOPH

 در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، الحاج داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس مرکز ملی عاجل عملیاتی محو پولیو "فلج اطفال" ، رییسان صحت‌عامه ولایات ، نماینده گان سازمان صحی جهان ، کارکنان معافیت کتلوی، مسئولان حوزوی مراکزعاجل عملیاتی محو پولیو و شرکایی کلیدی برنامه محو پولیو شرکت کردند.

این نشست که تا دو روز دیگر ادامه خواهند داشت، هدف آن ارزیابی پیشرفت های جاری برنامه فلج اطفال، شناسایی چالش های موجود در این برنامه و یافتن راه های حل موثر برای آن می‌باشد

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS