هیئآت مشترک به رهبری رئیس ارشاد و دعوت سفر خود را به ولایات شمالی کشورآغاز کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۱۲:۳
MOPH

هیئآت مشترک به رهبری مولوی محمد قاسم حقانی رئیس ارشاد و دعوت وزارت صحت‌عامه، سفر خود را به ولایات شمالی کشور که شامل ( بغلان، کندز، مزارشریف، جوزجان و سمنگان) می شود آغاز کرد.

 

هدف از این بازدید اصلاح اظهارات کارمندان حوزه صحی، نظارت و کنترول ادارات مربوط به سکتور صحی در روشنایی قوانین ارشاد و دعوت و استخدام چند تن در پست های خالی مدیریت ارشاد و دعوت می‌باشد.

به همین منظور سفر از ولایت بغلان آغاز گردیده و علاوه بر ریاست صحت‌عامه و شفاخانه مرکزی ولایت بغلان از بسیاری از مراکز صحی دیگر نیز بازدید صورت گرفت که در آن به خاطر اصلاح اظهارات کارمندان صحی و اهمیت اوامر اسلامی و تطبیق آن به کارمندان صحی معلومات  داده شد.

قابل ذکر است که این بازدید تا چند روز دیگر ادامه خواهند داشت و در جریان آن به کارمندان صحی ولایات کندز، مزارشریف، جوزجان و سمنگان بیانیه های اصلاحی و توصیه های لازم اسلامی برای کارمندان صحی ارائه خواهند شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS