ورکشاپ آموزشی دو روزه تحت عنوان "رهنمود مدیریت مدغم سوء تغذیه حاد شدید" از طریق ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۲:۳۲
moph

هدف از برگزاری این برنامه بازبینی و نوسازی رهنمودها در این زمینه با در نظر گرفتن دستورالعمل های جدید سازمان صحی جهان و شرایط و عملکرد کشور است. تا تمام کارمندان صحی به خصوص ارائه دهندگان خدمات در این بخش بتوانند از آن بهره مند شوند.

داکتر حکمت الله معصومی، رییس تغذی‌عامه وزارت صحت‌عامه گفت: در نتیجۀ تلاش‌های تخنیکی و مسلکی تغذی‌عامه و تمام ادارات همکار، این رهنمود جدید برای خدمت رسانی بهتر به جامعه ارائه خواهد شد و در ساحه عمل به یک سند ارزشمند برای داکتران و مدیران برنامه‌ها در سراسر کشور تبدیل خواهد شد که می‌تواند برای تداوی افراد مصاب به سوء تغذیه شدید موثر و مناسب باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۸
Background image

افتتاح سه مرکز صحی جدید در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند

ساختمان سه مرکز صحی به هزینه حدود ۲۵ میلیون افغانی در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.

این ساختمان‌ها با حمایت مالی مؤسسه IOM اعمار گردیده و با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست صحت عامه ولایت پنجشیر فعالیت پنج مرکز تداوی بیماری‌های روانی را در ولسوالی‌های حصه اول و پریان آغاز کرد

داکتر حجت‌الله محمدی، رئیس صحت عامه این ولایت گفت: «این مراکز به‌منظور بهبود دسترسی مردم به خدمات صحت روانی ایجاد شده‌اند که از میان آن، دو مرکز در ولسوالی حصه اول و سه مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۸
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی (BHC) به هزینه ۷.۱ میلیون افغانی در ساحه مومندره ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار گذاشته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی غلام‌الرحمن حیدری، معاون والی ننگرهار، مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه، شماری از رئیسان و مسوولان ولایتی اشتراک داشتند، معاون والی گفت:. . .

BACK TO NEWS