وزارت صحت‌عامه، به خاطر تنظیم حضور و فعالیت داکتران و کارمندان صحی داخلی و خارجی در مراکز صحی خصوصی کشور، یک کمیته باصلاحیت را تعیین کرده است

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۸:۴۰
MOPH

وزارت صحت‌عامه تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار رئیس عمومی شورای طبی، یک کمیته باصلاحیت را تعیین کرده است تا اسناد تحصیلی، جوازها و اسناد اقامت داکتران، نرسان و سایر کارمندان صحی داخلی و خارجی را بررسی کنند، که در صورت تخلف، اقدامات قانونی اتخاذ خواهند شد

در جریان روند نظارتی که توسط این کمیته آغاز شده است، از کلینیک دایمند، ملت، گلوبل و شفاخانه امیري نظارت صورت گرفت و مسوولان این کمیته در مورد اخذ جواز رسمی از وزارت و ارائه خدمات معیاری هدایات لازم را به آنان دادند.

این روند نظارتی پس از کابل در سایر ولایات نیز عملی خواهد شد و در صورت تخلف، هدایات لازم داده شده و با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۶
Background image

نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص، در شفاخانه های تخصصی ولایت های خوست، ننگرهار، قندهار و هرات صورت گرفت

تیم های نظارت ریاست عملیاتی، ریاست عمومی اکمال تخصص، در یک سفر رسمی به این ولایات، در مورد استندرد سازی برنامه اکمال تخصص، با رهبری ریاست های شفاخانه های تخصصی ولایات متذکره، مسوولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۴۳
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های پکتیا، لغمان، لوگر و کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۴۵ قلم مواد خوراکی در ولایت پکتیا و ۲۳ قلم مواد خوراکی در ولایت لغمان جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۳۶
Background image

اولین نشست بورد اکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد

این نشست، با اشتراک داکتر نثار احمد نیازی رییس عمومی اکمال تخصص، استادان شفاخانه های تخصصی، رئیس انسجام اموراکادمیک و رئیس عملیاتی این ریاست در مقر ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد .

د. . .

BACK TO NEWS