وزارت صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان از روز جهانی قلب در نشستی گرامی داشت به عمل آورد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۶:۱۰
MOPH

در مراسمی که به همین مناسبت راه اندازی شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، رییسان مرکزی این وزارت، نماینده گان سازمان صحی جهان  و کارمندان صحی اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، هدف تجلیل از این روز را جلوگیری از مرگ و میر بیشتر افراد و بزرگ ترین عامل این بیماری را استفاده زیاد از چربی های حیوانی و نباتی، نمک، نوشابه های گاز دار دانسته و تاکید کرد، که وزارت صحت‌عامه متعهد است تا با همکاری شرکایی صحی خود خدمات صحی معیاری را به طور مساویانه به همه شهروندان کشور ارائه نماید.

در ادامه این نشست داکتر سمیع الله کریمی مسوول کنترول امراض غیر ساری وزارت صحت‌عامه، عوامل عمده این بیماری را استفاده از دخانیات، فشارخون بلند، بیماری شکر، عدم فعالیت فزیکی، استفاده بیشتر از نمک و روغن یاد نموده  و به خاطر جلوگیری از این بیماری آگاهی‌ دهی عامه را یک امر ضروری در جامعه می‌داند.

از سوی‌هم  داکترعبدالواحد صدیقی، رییس انجمن قلبی و وعایوی افغانستان، در سخنرانی خود خطاب به اشتراک کننده گان گفت: (قلب جزء حیاتی بدن است و قلب یک فرد عادی با وزن ۷۰ کیلوگرام در ۲۴ ساعت ۱۰۰ هزاره ضربان می‌زند و  ۱۰۰۰۰ لیتر خون را پمپ می‌کند، بناءً برای داشتن یک جامعه سالم و یک زنده گی شاد و طولانی باید به قلب خود توجه ویژه ای داشت.

همچنان در این نشست، داکتر دلارا مینول نماینده سازمان  صحی جهان و داکتر فریدون رحمانی رئیس شفاخانه صدری ابن سینا نیز در مورد تجلیل از روز جهانی قلب به اشتراک کننده گان معلومات دادند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS