وزارت صحت‌عامه برای ۶۳ تن از داکتران و نرسان شفاخانه‌های مرکز، آموزش کمک‌های اولیه و احیای قلبی ـ ریوی (BLS) برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۷
moph

یک برنامه آموزشی یک‌روزه کمک‌های اولیه و احیای قلبی ـ ریوی (BLS) برای داکتران و نرسان شفاخانه‌های مرکز، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه، به‌منظور تقویت مهارت‌های مسلکی و ارتقای ظرفیت کارکنان صحی برگزار شد.

در این برنامه آموزشی، ۶۳ تن از داکتران و نرسان شفاخانه‌های دولتی مرکز اشتراک نموده و آموزش‌های لازم را در زمینه کمک‌های اولیه و احیای قلبی ـ ریوی (BLS) فرا گرفتند.

این برنامه در تالار ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه برگزار شد و هدف آن تقویت مهارت‌های عملی و ارتقای ظرفیت کاری کارکنان صحی، به‌منظور ارائه خدمات صحی باکیفیت‌تر به بیماران عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۲:۴
Background image

ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه، در جریان هفته گذشته، دو برنامه آموزشی را برای کارکنان صحی و اداری شفاخانه‌های مرکز برگزار نمود

در این برنامه‌ها، یک برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش‌های مراسلات اداری، پلان‌گذاری، اساسات اداره و مدیریت، گزارش‌نویسی و مدیریت جلسات برای ۴۸ تن از کارمندان شفاخانه ملی و تخصصی اطفال. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۵۶
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان الکترونیکی‌سازی سیستم واردات ادویه و محصولات صحی برای مؤسسات بین‌المللی برگزار گردید

این برنامه آموزشی سه‌روزه، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با همکاری سازمان صحی جهان (WHO)، با اشتراک۴۵ تن از نماینده گان مؤسسات بین‌المللی، در تالار عمومی معینیت غذا و ادویه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۳
Background image

ریاست صحت‌عامه فراه از ۵۴ مرکز صحی و غذایی نظارت کرد؛ یک دواخانه و یک معاینه‌خانه مسدود شد

تیم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت فراه، از یک تعداد مراکز صحی خصوصی، دواخانه‌ها، معاینه خانه ها و مراکز عرضه و تولید مواد غذایی در این ولایت نظارت و بررسی به عمل آورد.

در. . .

BACK TO NEWS