وزیر صحت‌عامه.ا.ا.ا. همراه با یک تعداد از رییسان مرکزی، از شفاخانه ۱۰۲ بستر خیرخانه دیدار نموده

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۰:۳۳
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه.ا.ا.ا. همراه با یک تعداد از رییسان مرکزی، از شفاخانه ۱۰۲ بستر خیرخانه دیدار نموده و با کارمندان صحی این شفاخانه روزه را افطار نمود.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، ضمن بازدید از بخش های مختلف این شفاخانه، به کارمندان صحی هدایت داد تا خدمات صحی بهتر را ارائه و با بیماران برخورد خوب نمایند و همچنان به خاطر حل مشکلات نیز به آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS