وزیر صحت‌عامه در دفتر کارش با نماینده گان وزارت خانه‌ها و مقامات مربوطه در مورد ایجاد مراکز سرطانی در کشور، دیدار و گفتگو کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۱۳:۳۵
MOPH

در این دیدار محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، مولوی محمد اسحاق صاحبزاده معین مالی و اداری، رییسان مرکزی این وزارت، نماینده گان وزارت خانه‌های امور خارجه، تحصیلات عالی و انرژی اتمی اشتراک داشتند و در مورد ایجاد کمیته ای برای ایجاد مراکز سرطان بحث و تبادل نظر نمودند.

 در این نشست کمیته ای از سوی محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، تحت ریاست داکتر میرویس احمدزی رییس عمومی پالیسی و پلان، رییس خدمات تشخیصیه، نماینده پروژه آنکولوژی، نماینده وزارت خارجه، تحصیلات عالی و نماینده  انرژی اتمی ایجاد شد تا این کمیته به طور منظم و موثر کار های تخنیکی را بعد از تحلیل و بررسی ضمیمه آجندا به کمیسیون بین الوزارتی تسلیم نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱
Background image

جلسه هماهنگی ماهانه ریاست تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌های معینیت غذا و ادویه برگزار شد

این نشست هماهنگی، تحت ریاست مولوی محمد موسی فایق، رئیس تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌ها، با حضور آمرین، مشاورین و کارمندان بخش‌های مختلف این ریاست برگزار گردید که هدف آن ارزیابی پیشرفت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

آغاز ساخت تالار آموزشی بزرگ برای ارتقای ظرفیت کارکنان صحی در ننگرهار

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، در جریان سفر‌اش به ولایت ننگرهار، سنگ تهداب یک تالار بزرگ آموزشی را در ریاست صحت عامه این ولایت گذاشت.

در مراسمی که به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۱:۱۴
Background image

امضای قرارداد ۵۰٬۹۰۰ دالری میان وزارت صحت عامه و مؤسسه AFGA برای تقویت خدمات صحی در شش ولایت

به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های بلخ، کابل، کنر، پروان، کاپیسا و لوگر، وزارت صحت عامه با مؤسسه AFGA (Afghan Family Guidance Association) قرارداد همکاری را به. . .

BACK TO NEWS