کمپنی MCC کشور چین به خاطر رسیده‌گی به مشکلات هموطنان زلزله‌زده در زون شرق، مقدارى از ادویه ها و مواد ضروری را کمک کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۴:۹
MOPH

این کمک در حضور سفارت چین در افغانستان و نماینده‌گان کمپنی MCC به محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه سپرده شد که شامل مواد خوراکی، ادویه، خیمه‌ها، کمپل‌ها و سایر مواد ضروری می‌باشد.

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از کشور چین به خاطر این کمک ابراز قدردانی نموده و این کمک را در تأمین نیازمندی‌های زلزله‌زده‌گان مؤثر دانست.

از سوی‌هم، نماینده‌گان سفارت چین با اشاره به کمک‌های دوامدار خویش، اطمینان دادند که به همکاری‌ها و کمک‌های بیشتر با آسیب‌دیده‌گان زلزله در شرق کشور ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۱۸
Background image

از سوی ریاست صحت عامه هرات، از ۱۳ فروشگاه عمده‌فروشی مواد خوراکی در ناحیه پنجم این ولایت نظارت صورت گرفت

این نظارت که توسط تیم نظارتی آمریت نظارت و بررسی صورت گرفت، در نتیجه آن ۱۰ قلم مواد خوراکی تاریخ‌گذشته به وزن مجموعی ۳۵۰ کیلوگرام جمع‌آوری و به  خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۵۰
Background image

از یک تعداد معاینه خانه ها، دواخانه ها و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولسوالی هسکه منیه ولایت ننگرهار نظارت صورت گرفت

این نظارت از طرف مسوولان آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ایت ولایت صورت گرفت، در نتیجه آن ۷۰ کیلو گرام ادویه و ۷۵۰ کیلو گرام مواد خوراکی و مشروبات الکولی بی کیفیت و تاریخ گذشته جمع. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۷
Background image

به ارزش ۸ هزار دالر امریکایی شش قلم کیت‌های مختلف صحی به شفاخانه ولایتی لغمان کمک شد

این کمک از سوی سازمان صحی جهان صورت گرفته است که در آن کیت‌های Covid-19، Measles، Pneumonia  و کیت‌های مختلف IEHK شامل می‌باشند.

از این کیت‌ها به هدف تشخیص دقیق بیماران، تداوی مؤثر و. . .

BACK TO NEWS