یک عراده آمبولانس توسط یک تاجر ملی به مرکز صحی ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار، تسلیم داده شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۳۶
moph

این آمبولانس به ارزش ۵ هزار دالر امریکایی توسط حاجی عبدالجبار صافی، تاجر ملی این ولسوالی، خریداری و در مراسمی با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار و دیگر مسوولان، به مرکز صحی جامع چپرهار تحویل داده شد.

رئیس صحت‌عامه ننگرهار، از این اقدام نیکوکارانهٔ تاجر یادشده ستایش کرد و همچنان از داکتران این ولسوالی به دلیل انگیزه نیک و فعالیت‌های داوطلبانه‌شان از جمله ایجاد کمپ‌های صحی رایگان و جذب کمک‌ها در بخش صحی، ابراز قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

از یک تعداد عمده فروشی های ادویه و نماینده گی های آنان در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

مسوولان مدیریت عمومی نظارت و بازرسی از تورید و توزیع ادویه و محصولات صحی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات، از (۲۸) باب عمده‌فروشی و نماینده گی شرکت‌های آنان واقع در ناحیه پنجم شاروالی ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۶:۲۲
Background image

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از ریاست‌های عمومی امور کارکنان، تدارکات و مالی این وزارت دیدار نمود

در این دیدار، محترم معین مالی و اداری، از خدمات ارائه‌شده ارزیابی به‌عمل آورده و از روند کار ابراز رضایت نمود، وی همچنان مسوولان را تشویق نموده و آنان را به ارائه خدمات بهتر تشویق کرد.. . .

BACK TO NEWS