برنامه های آگاهی‌دهی عامه در مورد امراض غیرساری در ولایات شمال‌شرق کشور برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۲:۱۲
moph

مسوولان دیپارتمنت کنترول امراض غیرساری ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض وزارت صحت‌عامه، در راستای افزایش سطح آگاهی مردم در مورد امراض غیرساری و راه‌های جلوگیری از آن، برنامه های آگاهی‌دهی عامه را در ولایات بغلان، قندز، تخار و بدخشان برگزار نمودند.

در جریان این برنامه ها، بروشورها و پوسترهای معلوماتی و وقایوی در مورد امراض غیرساری، عوامل خطر، راه‌های جلوگیری و اهمیت اتخاذ سبک زنده گی سالم، در میان مردم توزیع گردید.

داکتر محمد سمیع کریمی، مسئول وقایه و کنترول امراض غیرساری وزارت صحت‌عامه، توزیع مواد آگاهی‌دهی عامه را گام مثبتی در راستای بلند بردن سطح آگاهی مردم در مورد امراض غیرساری، راه‌های جلوگیری و تشویق آنان به اتخاذ رفتارهای سالم در زنده گی روزمره دانست.

همچنان وی از مردم خواست تا با رعایت اصول زنده گی سالم و همکاری با وزارت صحت‌عامه، در جلوگیری و کنترول امراض غیرساری سهم فعال بگیرند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۲:۱۲
Background image

برنامه های آگاهی‌دهی عامه در مورد امراض غیرساری در ولایات شمال‌شرق کشور برگزار شد

مسوولان دیپارتمنت کنترول امراض غیرساری ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض وزارت صحت‌عامه، در راستای افزایش سطح آگاهی مردم در مورد امراض غیرساری و راه‌های جلوگیری از آن، برنامه های آگاهی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۰:۴۴
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، باب چهارم، ماده بیست و هشتم فقره اول

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، باب چهارم، ماده بیست و هشتم فقره اول:

تمام ادویه و مواد غذایی‌ای که در داخل افغانستان تولید می‌شود، تولید کنندگان مکلف اند که بر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۱۳:۳
Background image

در هرات از ۲۵ فروشگاه مواد غذایی نظارت صورت گرفت

مسوولان مدیریت عمومی بازرسی از تأسیسات توزیعی و تولیدی مواد غذایی، ریاست صحت‌عامه هرات، از (۲۵) باب فروشگاه مواد غذایی واقع ناحیه پانزدهم، جکان و غند یازده شهر هرات نظارت نمودند.

در. . .

BACK TO NEWS