بخش‌های مجهز هیمودیالیز و فیستولا در شفاخانه تخصصی رابعه بلخی، از سوی محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان و هیئآت همراه وی، افتتاح شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۵:۸
MOPH

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد،  محترم وزیر صحت‌عامه افتتاح این بخش‌ها را گام مهمی در راستای گسترش هرچه بیشتر خدمات صحی برای هم‌وطنان دانسته و ابراز خرسندی کرد که زمینه ارائه خدمات هیمودیالیز و فیستولا در این شفاخانه فراهم شده است.

محترم وزیر، کارکنان صحی را در زمینه تداوی و خدمت‌رسانی به بیماران بیشتر تشویق کرد و از آنان قدردانی کرد که با امکانات محدود، خدمات صحی را به هم‌وطنان ارائه می‌کنند.

وی همچنان گفت: هر گامی در راستای بهبود کیفیت و دسترسی به خدمات صحی، برای پیشرفت کشور و رفاه مردم باارزش است.

در این بخش‌های تازه فعال‌شده، خدمات صحی مرتبط به هیمودیالیز و فیستولا برای بیماران نیازمند ارائه خواهد شد که با آن، سطح دسترسی به این خدمات افزایش یافته و زمینه تداوی برای بیماران آسان‌تر خواهد شد.

قابل یادآوری است که بخش هیمودیالیز از بودجه داخلی وزارت صحت‌عامه و بخش فیستولا با حمایت مالی بانک انکشاف اسلامی و سازمان صحی جهان فعال شده‌اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۵:۱۲
Background image

ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و اداری کارمندان، دو برنامه آموزشی جداگانه را برگزار کرد

در این برنامه‌ها، برای ۲۲ کارمند اداری ریاست‌های تفتیش داخلی، صحت محیطی، برنامه ملی تداوی معتادین و ریاست تنظیم شورای نرسنگ و قابله‌گی، آموزش دو روزه اداری و برای ۴۴ کارمند مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۴:۴۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، و هیئآت همراهش؛ از بخش‌های مختلف شفاخانه تخصصی اندرا گاندی دیدار کرد

محترم وزیر صحت‌عامه از بخش نرسری، بخش پذیرش و بخش HDU این شفاخانه دیدار نموده و وضعیت عمومی بخش‌های یادشده، روند ارائه خدمات و امکانات موجود را از نزدیک ارزیابی کرد.

همچنان محترم وزیر. . .

BACK TO NEWS